Меката мебел в дома и офиса често е истинско предизвикателство, що се касае до хигиена. Тежките и обемни дамаски трудно се побират в обикновената перална машина, а ако се поберат - те по-скоро се мокрят, отколкото да се почистят ефективно и в дълбочина.

С времето и с акумулирането на мръсотия, този вид мебели започват прогресивно да загубват първоначалния си външен вид. Диваните, кушетките, канапетата и фотьойлите не само променят цвета си, а натрупват значително количество фини замърсявания, алергени и микроорганизми. С други думи: почистването им става не просто въпрос на естетика, а и на здравословна среда на живот.

Ето защо, ние от “Дон Арт” с гордост Ви представяме една от най-практичните услуги в каталога си: професионалното почистване на дамаски. И сме тук, за да Ви разкажем всичко, което трябва да знаете за нея.

Как се почистват дамаските в “Дон Арт”?

Най-краткият отговор на този въпрос би бил: ефективно и безопасно.

Идвайки на адрес или посрещайки Ви на място в някое от нашите ателиета, член на екипът ни ще констатира всички подробности, касаещи дамаската. Това включва:

Дон Арт химическо чистене на дамаски
  • Материята за изработка и съотношението между различните съставки в тъканта;
  • Фабричните препоръки за третиране на дамаската, описани от на етикета от производителя;
  • Състоянието на дамаската - степен на замърсяване, дебелина, здравина и т.н.
  • Наличието и вида на петната по дамаската.

Според установеното, ние ще изберем най-уместния подход, който да гарантира едновременно безопасност за тъканта и безупречен краен резултат. Можем да се спрем на стандартно химическо почистване или на изпиране в индустриална пералня с помощта на професионални почистващи препарати.

И в двата случая, цената за услугата се определя на килограм - с подробности можете да се запознаете в пълния ценоразпис , наличен на нашия уебсайт.

Дон Арт химическо чистене на дамаски

Какви са предимствата на професионалното почистване на дамаски?

В огромна част от случаите, успешното почистване на дамаски в домашни условия е чисто и просто невъзможно. С отлагането на професионалното почистване, дамаската започва да се износва и да придава на дивана неспретнат вид, колкото и да се опитвате да постигнете добър ефект с домашни хитрини.

Доверявайки хигиенизирането на дамаската на професионалист, от друга страна, Вие си гарантирате:

  • Перфектна чистота и хипоалергенна среда на живот.Без бактерии и микроби, без акари, без дълбоко заседнали нечистотии и остатъчни миризми.
  • Изящен външен вид.Без петна и следи от износване, без зони с натрупване на фини прахови частици и без видими неравности в цвета.
  • Бързо и професионално обслужване. Ние ще обработим дамаските в най-кратки срокове и ще Ви гарантираме втори живот за тях - както от гледна точка на хигиена, така и от гледна точка на естетика.
  • Перфектно клиентско изживяване. С персонализиран подход през всяка стъпка от процеса, ние в “Дон Арт” се стараем да отговорим на очакванията и потребностите на всеки наш клиент.

Ние гарантираме перфектни резултати върху дамаски с всякакъв цвят, размер, форма и състав. В това число влизат текстилни и кожени дамаски, за които според състава можем да предложим допълнително освежаване на цвета и боядисване.

С тази опция, вие буквално получавате един изцяло нов диван - и то на цена в (много) пъти по-малка, отколкото бихте заплатили в мебелния магазин.

Екипът на “Дон Арт” остава насреща, за да отговори на всички Ваши въпроси и да осигури индивидуална консултация по теми, касаещи почистването на всякакъв вид облекла, домашен текстил и аксесоари. Защото знаем как, и можем повече от добре!